КУЌА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1

Детали

ШИФРА - 653 СЕ ИЗДАВА КУЌА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1 ОД 220 М2 ПОД+ПР+2, ДВОР 109 М2 , НА РАЗГОРАНИ НИВОА СО 3 СПАЛНИ , 4 КУПАТИЛА , 3 ДНЕВНИ , ПРАЗНА , СО СОПСТВЕНО ПАРНО СЛОБОДНА ОД 01 ФЕБРУАРИ 2023

Локација

1200 €

тафталиџе

Контакт

+38975496670
+38975278789
milenium_kom@yahoo.com

Карактеристики

653

4

4

220 м²

Испрати мејл
Слики