За нас

Милениум Ком е вашиот вистински партнер за исполнување на вашиот сон до топол и убав дом со повеќе од 20 години искуство. Совети и услуги на високо ниво и експерти во областа од 2000-та година.

Вредности

Зошто МилениумКом?

10000 +

Посредени недвижности

7000 +

Завршени проекти

50000 +

Задоволни клиенти

2%

Мали провизии

Исконтактирај не