Пребарај

Прикажани 1 - 12 од 23

СЕ ПРОДАВА ВО СКОПЈАНКА

105000 €

Шифра

7171

2

2

91 м²

Погледни

СТАН ВО МИЧУРИН

80000 €

Шифра

3

1

1

45 м²

Погледни

СТАН ВО ЖЕЛЕЗАРА

72000 €

Шифра

1

2

2

72 м²

Погледни

СТАН КАЈ МЛЕЧЕН

1850 €

Шифра

7532

2

3

85 м²

Погледни

СТАН ВО КАПИШТЕЦ

165000 €

Шифра

27565

2

3

93 м²

Погледни

СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

1500 €

Шифра

10

1

2

64 м²

Погледни

СТАН ВО МИЧУРИН

1 €

Шифра

2

1

2

51 м²

Погледни

СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ 1

450 €

Шифра

7093

1

2

58 м²

Погледни

СТАН ВО КАПИШТЕЦ

1 €

Шифра

3

1

1

46 м²

Погледни