Милениум Ком е вашиот вистински партнер за исполнување на вашиот сон до топол и убав дом

Сигурен избор

Вашиот нов дом е многу поблизу отколку што мислите. Истражете ги можностите, и направете го правилниот избор со домот што го сакате.

Ексклузивни

Препорачани недвижности од МилениумКом

СТАН ВО МИЧУРИН во се продава стан во аеродром - мичурин во завршна фаза од 45м2 на високо приземје, до 1 спална, тераса и паркинг простор на - 1 ниво од 16м2 цената е со платен данок

СТАН ВО МИЧУРИН

80000

СТАН ВО КАПИШТЕЦ во шифра - 27565
се продава стан во капиштец од 93 м2 на високо приземје со 3 спални , 2 вц , 1 тераса , одржан може и за деловен простор веднаш вселив

СТАН ВО КАПИ...

165000

КУЌА ВО СОПИШТЕ во се продава куќа во сопиште од 166 м2 , пр+1+пот , плац 734 м2 , со летниковец , гаражи , хортикултурно уреден двор кој нуди живописен пејсаж

КУЌА ВО СОПИШТЕ

180000

СТАН ВО МИЧУРИН во се продава стан во мичурин - завршна фаза од 51 м2 на 4 кат со 2 спални, 1вц, 1 тераса, ориентација  југоисток, паркинг простор на - 1 ниво од 15 м2

СТАН ВО МИЧУРИН

1

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КОСМОС во се продава стан 
 во близина на факултетот фон од 114 м2 на 8 кат со 3 спални , 2 вц , 1 тераса , со парно , подземен паркинг простор

СЕ ПРОДАВА С...

1150

СТАН ВО КАПИШТЕЦ во се продава стан во капиштец во завршна фаза од 46 м2 на 1 кат со спална, тераса, северо- исток

СТАН ВО КАПИ...

1

СТАН ВО МИЧУРИН

се продава стан во аеродром - мичурин во завршна фаза од 45м2 ...

СТАН ВО КАПИШТЕЦ

шифра - 27565 се продава стан во капиштец од 93 м2 на високо ...

КУЌА ВО СОПИШТЕ

се продава куќа во сопиште од 166 м2 , пр+1+пот , плац 734 м2 ...

СТАН ВО МИЧУРИН

се продава стан во мичурин - завршна фаза од 51 м2 на 4 кат со...

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КОСМОС

се продава стан во близина на факултетот фон од 114 м2 на 8...

СТАН ВО КАПИШТЕЦ

се продава стан во капиштец во завршна фаза од 46 м2 на 1 кат ...

Вредности

Зошто МилениумКом?

10000 +

Посредени недвижности

7000 +

Завршени проекти

50000 +

Задоволни клиенти

2%

Мали провизии