КУЌА ВО СОПИШТЕ

Детали

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СОПИШТЕ ОД 166 М2 , ПР+1+ПОТ , ПЛАЦ 734 М2 , СО ЛЕТНИКОВЕЦ , ГАРАЖИ , ХОРТИКУЛТУРНО УРЕДЕН ДВОР КОЈ НУДИ ЖИВОПИСЕН ПЕЈСАЖ

Локација

180000 €

припор

Контакт

+38975496670
+38975278789
milenium_kom@yahoo.com

Карактеристики

0

3

5

166 м²

Испрати мејл
Слики