НАСКОРО ГРАДБА ВО МИЧУРИН

Детали

НАСКОРО ГРАДБА ВО МИЧУРИН , ЗГРАДАТА ЌЕ БИДЕ ПР+5, ПАРКИНГ ПРОСТОР ЌЕ СЕ ГРАДИ СПОРЕД ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ , ВИСОКА А ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ . РАСПОЛАГАМЕ СО СЛЕДНИВЕ КВАДРАТУРИ НА СТАНОВИ - ПРИЗЕМЈЕ - 36М2 , 45 М2 И 46 М2 -1 КАТ - 51 М2 - 2 КАТ - 20 M2 И 38 М2 - 3 КАТ - 46 М2 - 4 КАТ - 29 М2 И 57 М2 - 5 КАТ - 40 М2 , 47 М2 И 76 М2 ЗА БИЛО КАКВИ ИНФОРМАЦИИ 075/278-789 075/496-670

Локација

1 €

локација

Контакт

+38975496670
+38975278789
milenium_kom@yahoo.com

Карактеристики

1

1

1

46 м²

Испрати мејл
Слики
Тука може да се избришат сликите од оваа недвижнина.
Избриши
Избриши
Избриши
Избриши
Избриши
Избриши