Милениум Ком е вашиот вистински партнер за исполнување на вашиот сон до топол и убав дом

Сигурен избор

Вашиот нов дом е многу поблизу отколку што мислите. Истражете ги можностите, и направете го правилниот избор со домот што го сакате.

Ексклузивни

Препорачани недвижности од МилениумКом

СТАН ВО МИЧУРИН во се продава стан во аеродром - мичурин во завршна фаза од 45м2 на високо приземје, до 1 спална, тераса и паркинг простор на - 1 ниво од 16м2 цената е со платен данок

СТАН ВО МИЧУРИН

80000

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР  во се продава деловен простор во центар во адвокатската улица од 51м2 на 1 кат една просторија, санитарен чвор цена 1700 евра /м2 со платено 18% ддв

СЕ ПРОДАВА Д...

1700

СТАН ВО КАПИШТЕЦ во шифра - 27565
се продава стан во капиштец од 93 м2 на високо приземје со 3 спални , 2 вц , 1 тераса , одржан може и за деловен простор веднаш вселив

СТАН ВО КАПИ...

155000

КУЌА ВО СОПИШТЕ во се продава куќа во сопиште од 166 м2 , пр+1+пот , плац 734 м2 , со летниковец , гаражи , хортикултурно уреден двор кој нуди живописен пејсаж

КУЌА ВО СОПИШТЕ

180000

СТАН ВО МИЧУРИН во се продава стан во мичурин - завршна фаза од 51 м2 на 4 кат со 2 спални, 1вц, 1 тераса, ориентација  југоисток, паркинг простор на - 1 ниво од 15 м2

СТАН ВО МИЧУРИН

1

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КОСМОС во се продава стан 
 во близина на факултетот фон од 114 м2 на 8 кат со 3 спални , 2 вц , 1 тераса , со парно , подземен паркинг простор

СЕ ПРОДАВА С...

1150

СТАН ВО МИЧУРИН

се продава стан во аеродром - мичурин во завршна фаза од 45м2 ...

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

се продава деловен простор во центар во адвокатската улица од ...

СТАН ВО КАПИШТЕЦ

шифра - 27565 се продава стан во капиштец од 93 м2 на високо ...

КУЌА ВО СОПИШТЕ

се продава куќа во сопиште од 166 м2 , пр+1+пот , плац 734 м2 ...

СТАН ВО МИЧУРИН

се продава стан во мичурин - завршна фаза од 51 м2 на 4 кат со...

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КОСМОС

се продава стан во близина на факултетот фон од 114 м2 на 8...

Вредности

Зошто МилениумКом?

10000 +

Посредени недвижности

7000 +

Завршени проекти

50000 +

Задоволни клиенти

2%

Мали провизии