СЕ ПРОДАВА ВО СКОПЈАНКА

Детали

ШИФРА - 7171 СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ - СКОПЈАНКА ОД 91 М2 НА 6 КАТ СО 2 СПАЛНИ , 2 ВЦ , 2 ТЕРАСИ , ДЕЛУМНО РЕНОВИРАН

Локација

105000 €

локација

Контакт

+38975496670
+38975278789
milenium_kom@yahoo.com

Карактеристики

7171

2

2

91 м²

Испрати мејл
Слики